diumenge, 22 de gener del 2012

Històrica mobilització per l'escola pública valenciana

Després de la gran manifestació d'ahir a València i Alacant en defensa de l'escola pública, només cal dir que seguirem lluitant pels serveis públics. 

Dijous 26 de gener a les 18.30h hi ha convocada una manifestació en defensa dels serveis públics al País València: "No a les retallades. Depuració de responsabilitats en el Consell".




Tot seguit, teniu un recull d'algunes notícies publicades hui a la premsa sobre la manifestació d'ahir i la situació de l'educació pública al País Valencià. 


dissabte, 21 de gener del 2012

Per l'escola pública!


Hui "omplirem carrers amb les riuades d'alegria" per exigir la retirada del decret-llei de les retallades i en defensa de l'escola pública de qualitat i en valencià, així que "no et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen, baixa al carrer i participa...". "No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu...". Endavant! 
#stopretalladesGVA

dissabte, 14 de gener del 2012

Què fem amb la llengua en l'ensenyament?


Matinal Què fem amb la llengua en l'ensenyament?



INSCRIPCIÓ (del 17 al 24 de gener de 2012)

Participants:

Professorat de secundària i batxillerat

Continguts:

- Conferència 1: El que diem i el que transmetrem (Ferran Suay. Professor de Psicobiologia de la Universitat de València)
- Conferència 2: Quan la Sin-ta-xi no és un mot oriental: una visió educativa optimista (Enric Ramiro. Professor de valencià a l'IES Guadassuar)
- Conferència 3: Per fi, una gramàtica sense gramàtica: la Gramàtica zero (Francesc Esteve. Cap de l'Àrea de Terminologia i Llenguatge Científic a la Universitat de València)
- Debat general amb els ponents (Moderador: Juli Peretó)

Data i Lloc de realització:

Dissabte 28 de gener de 2012, de 9.00 a 14.00 hores.
OCTUBRE Centre de Cultura Contemporània (C. Sant Ferran, 13. Valencia)

Coordinador:

- Alfons Esteve. Director Tècnic del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.