dilluns, 13 de desembre del 2010

Experiències TIC en valencià



Dissabte passat, 11 de desembre de 2010, tot i tractar-se d'una època d'exàmens i correccions, vam ser molts els docents que ens vam aplegar a la III Jornada formativa organitzada per Un entre tants sota el lema "ComparTIC" a l'IES Joanot Martorell de València.

Aviat podrem consultar els diferents petxacutxes presentats, així com també les conclusions de la desconferència a la pàgina de la Xarxa cooperativa d'Experiències TIC per a l'ensenyament en valencià Un entre tants. Però, ara com ara, podem fer un repàs de la jornada mitjançant les piulades que es van dur a terme, recopilades per @verbascripta, i també podem gaudir del fantàstic vídeo realitzat per @400colps, qui a més ha escrit un post sobre la jornada al seu bloc.  

Una jornada molt fructífera que ens permet encarar el futur amb molta il·lusió, amb l'esperança que una altra escola és possible: en valencià i amb l'ajuda de les TIC. Perquè som molts els docents que cerquem noves propostes didàctiques que resulten més engrescadores per a l'alumnat i que faciliten l'aprenentatge del valencià i en valencià. Una nova manera d'entendre l'educació més col·laborativa ens uneix: ComparTIC.