divendres, 7 de desembre de 2012

MOBILITZACIONS CONTRA LA LOMQE I LES RETALLADES AL PAÍS VALENCIÀ


Com a continuació de les mobilitzacions contra les retallades i la LOMQE, agreujada pel segon esborrany presentat aquesta setmana pel Ministeri d'Educació, STEPV us convoca a les mobilitzacions següents durant el mes de desembre de 2012:

- Manifestació 13 desembre a València, a les 18h, des de Sant Agustí fins a la Plaça de la Mare de Déu. Convoca la Plataforma per l'Ensenyament Públic.

- Manifestació 15 de desembre a Castelló, a les 18h, des de la Plaça de la Independència (la Farola) (fira d'entitats de matí i concret després de la manifestació d'Obrint Pas, KOP i Agraviats). Convoca Castelló per la Llengua.

- Manifestació 17 de desembre a València, a les 18h, des de les Torres de Serrans de València (coincidint amb el debat dels pressupostos en les Corts Valencianes). “Per uns pressupostos més socials, justs i solidaris. Per les persones i la justícia social”. Convoca: Xarxa de xarxes i Cimera Social del País Valencià.

- Divendres 21 de desembre. Divendres negre pels serveis públics. Concentracions a la porta dels centres de treball i de delegats i delegades sindicals en Delegació de Govern a les 10h. Dinars reivindicatius a les places dels pobles i ciutats contra les retallades en educació i en els serveis públics (porteu el dinar de casa). A les 14h.