dimecres, 2 d’octubre del 2013

Mobilitza't contra la LOMQE, les retallades i l'acord de professorat interí!


Per al Sindicat, cal treballar per donar una resposta massiva i participativa que ature les polítiques educatives dels governs espanyol i valencià. Unes polítiques que pretenen: acabar amb el dret a l’educació; l’escola pública; retrocedir en el procés de normalització lingüística i acabar amb els drets laborals del personal que hi treballa.

Les accions que es proposen són:

  • convocatòries d’assemblees entre l’1 i el 10 d’octubre;
  • 10 octubre, dia previst per l’aprovació de la LOMQE al Congrés, concentracions a la porta de les escoles i instituts pel matí i per la vesprada concentracions a les capçaleres de comarca.
  • tancaments als centres del conjunt de la comunitat educativa sota el lema “pren el teu centre” entre el 14 al 18 d’octubre
  • 19 d’octubre: manifestacions Alacant, València i Castelló
  • 24 d’octubre Vaga Educativa (piquets als centres entre les 8h i les 10h; concentracions a les localitats a migdia i manifestacions a Alacant, València i Castelló de vesprada).
El Sindicat també considera que la mobilització ha d’anar més lluny del dia 24 d'octubre, per la qual cosa portarà a les assemblees, xarxes i plataformes educatives propostes per concretar noves mobilitzacions. Cal una mobilització sostinguda en el temps, decidida assembleàriament pel professorat, que tinga uns objectius clars i transparents i amb un compromís que els processos de negociació seran públics i comptaran amb la participació del personal mobilitzat.
Per tot açò, des del Sindicat es fa una crida a la participació de les treballadores i treballadors de l’ensenyament, les famílies, l’alumnat i la societat per organitzar una resposta massiva i contundent que obligue a Rajoy i Fabra a rectificar o, de no fer-ho, a dimitir.

A més, des de la Plataforma per l'ensenyament públic del País Valencià, s'ha acordat realitzar una consulta ciutadana els dies 8 i 10 d'octubre. 

Ací teniu tota la documentació: