divendres, 30 de juliol de 2010

Sortir de l'armari lingüísticL'oracle és el punt de trobada on Xavier Graset asseu cada tarda quatre tertulians per debatre les qüestions d'actualitat. El programa ha esdevingut un referent en l'espai de la comunicació política, social i cultural del nostre país. Amb la fórmula de tenir un convidat de qualsevol àmbit de la societat compartint taula amb els tertulians del programa, aconsegueix analitzar l'actualitat amb una òptica diferent, i ser una cita radiofònica ineludible per als apassionats de la política.

La tertúlia amb el psicòleg Ferran Suay, coautor del llibre Sortir de l'armari lingüístic.
Graset fa tertúlia amb Suay i també amb la subdirectora de "La Vanguardia", Lola García, i amb els periodistes Vicent Sanchis i Núria Ribó.

Ferran Suay i Gemma Sanginés també promocionen el seu llibre Sortir de l'armari lingüístic a Com Ràdio amb Jordi Duran a través d'aquest enllaç: http://podcast.comradio.com/comradiorad/P_eldia_suaysangines_comradio_280610.mp3

Tot seguit, hi enllace algunes ressenyes sobre el llibre de Ferran Suay (autor també del blog de l'horta estant) i Gemma Sanginés.