dissabte, 8 de maig del 2010

Vale a pena ficar de olho nesse blog










He rebut la distinció Vale a pena ficar de olho nesse blog de part de Vent d Cabylia, el blog de Vicent Baydal. Moltíssimes gràcies!
Seguiré les normes del premi i recomanaré 10 blogs més. 
  • La paraula vola d'Antoni de la Torre, professor de llengua a l'IES "Joanot Martorell" de València. Didàctica de la llengua i la literatura catalanes a través de les TIC.
  • Aprendre llengua d'Enric Serra i Casals, professor associat al Departament de Filologia Catalana de la UAB.
  • Català llengua estrangera. Per conéixer novetats en l'àmbit dels estudis de català per a estrangers i les TIC.
  • Català llengua estrangera i les TIC d'Èric Viladrich i Castellanas. Propostes didàctiques per a l'ús de les TIC en l'ensenyament del català com a llengua estrangera.
  • El blog de Gabriel Bibiloni. Llengua catalana, sociolingüística i onomàstica, entre d'altres.
  • Recursos de català de Toni Teruel. Aquest bloc vol posar a l'abast els esforços dispersos en la xarxa en llengua catalana, per fer més funcionals les possibilitats educatives i culturals que ofereixen les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.
  • Llima. Valencià: llengua i imatge, de Francesc J. López. Adreçat als alumnes d'ESO i de Batxillerat, especialment als de l'assignatura de Valencià: llengua i imatge i Valencià: llengua i literatura de segon de batxillerat.
  • Bloc de blocs. Tecnologia i educació.
  • El Llibreter. Sobre lectures diverses.
  • Bloc al forn de Queti, "la cuinetes". Cuina, cultura i vida.
Si voleu seguir les regles del joc heu de publicar el segell fent esment al bloguer que us ha donat el premi, premiar 10 blogs més posant els seus enllaços i demanar-los que continuen la cadena. 

6 comentaris:

Q ha dit...

Moltes gràcies, Alícia! Un honor, rebre'l dues vegades. Aquest premi me'l va concedir, fa cosa d'un mes, Eurotopia (te'l recomane). Ara mateix me'n faig ressò al meu bloc. felicitats per la tasca que desenvolupes en aquest espai.
Besets

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per la recomanació i molts ànims per tirar endavant el teu blog de cuina, a més del de l'institut. Una abraçada.

Francesc J. López ha dit...

Moltes gràcies, Alícia. És tot un honor que us fixeu algunes persones en LLIMA i em feu publicitat entre els vostres seguidors. Ja Queti i Sarkan ho van fer també fa unes setmanes. Tornaré a fer-me'n ressò al meu bloc i seguiré la cadena amb noves incorporacions.
Felicitats pel teu bloc i feliç setmana.

Institut Ramon Llull ha dit...

Moltes gràcies Alícia per citar-nos. Ara us faig constar també al nostre blog. Ens anem llegint, sí!

Fins aviat

(Marina)

el llibreter ha dit...

Moltes gràcies! M'he permès la llibertat de modificar el premi per agrair la generositat d'uns blogs que paga la pena visitar.

Salutacions cordials.

Unknown ha dit...

Moltes de res per a tots i totes!
Ens continuem llegint.