diumenge, 24 d’agost del 2008

Musiquetes per a l'escola


Musiquetes per la Bressola ens amara de música popular i tradicional i volem que els nens i les nenes les canten i les ballen, als patis de ls escoles i als carrers i les places. Aquest projecte musical vol reconèixer la Bressola i ho vol fer amb unes quantes premises bàsiques: prendre com a base la música popular i tradicional de tots els territoris de parla catalana; com que es tracta d’un treball relacionat amb les escoles catalanes de la Catalunya del Nord, no s’oblida del component pedagògic, es tracta d’un CD per cantar, però no només per a infants, i fer una aportació de qualitat i original al panorama.
Tot seguit podeu trobar alguns enllaços de peces aptes per a Educació Infantil i Primària que formen part del projecte musiquetes.cat, on diversos artistes dels Països Catalans interpreten cançons populars per a la mainada.
La cançó de les mentides. Tema tradicional que interpreten Núria Lozano (La Carrau) i Marc Serrats (Xerramequ Tiquis Miquis). És un ska amb tocs de rhythm’n’blues i un punt electrònic.
Una matinada fresca. És un ska atípic a càrrec d’un duet original de les Terres de Ponent: el prolífic i veterà contrabaixista Lo Pardal Roquer i la jove cantautora Meritxell Gené.