dimarts, 7 d’abril del 2009

Ja han començat les Trobades d'Escoles en Valencià


LES TROBADES 2009: EL VALENCIÀ ÉS TEU
"Si el poble valencià es guarda amb amor la seua pròpia identitat, manté la llengua i n'incrementa l'ús com a llengua de comunicació, la pervivència del valencià quedarà assegurada". Aquestes paraules d'Enric valor resumeixen l'esperit de les Trobades d'Escoles en Valencià, el buc insígnia d'Escola Valenciana.
Les Trobades són festes per la llengua, que la nostra entitat realitza cada any en una vintena de comarques del País Valencià. Són actes festius i reivindicatius, que han esdevingut la manifestació popular més important d'estima del valencià i que reuneixen cada any més de 200.000 persones repartides en diferents cites comarcals arreu del País Valencià.
Xiquets i xiquetes, mestres, pares i mares, i gent molt diversa de cada comarca es reuneixen per participar en activitats que van des dels tallers fins als espectacles, passant per exposicions i cercaviles.

CALENDARI DE LES 21 TROBADES DE 2009

Sobre les trobades, podeu llegir un article de Xavi Sarrià publicat hui, dimarts 7 d'abril de 2009, a Vilaweb amb el títol "Una remor imparable".