dimecres, 26 de gener del 2011

Enric Valor, el valor de les paraules



Aquesta setmana l'exposició itinerant "Enric Valor, el valor de les paraules", organitzada per l'Acadèmica Valenciana de la Llengua (AVL), fa una parada al nostre centre, l'IES L'Om de Picassent.

Més encara, ahir vam gaudir d'una conferència sobre Enric Valor duta a terme per Verònica Cantó, secretària de l'AVL i comissària de l’Any Enric Valor. Tot un luxe per l'alumnat de Batxillerat que va seguir la seua intervenció amb molt d'interés, ja que aquest és un dels possibles temes de literatura per a les noves proves de selectivitat.

En relació amb això, us recordem que ja fa dies vam dedicar una altra entrada a Enric Valor amb motiu de l'homenatge del programa ENCONTRES  que dedicà el seu espai íntegrament a la figura de l’escriptor i gramàtic de Castalla, nomenat escriptor de l’any per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en el centenari del seu naixement. S'hi estrenava El Valor de les paraules, un documental escrit i realitzat per l’equip del programa, en què el mateix Enric Valor fa un repàs de la seua trajectòria vital, literària i lingüística.