dissabte, 19 de novembre de 2011

Eines per a l'ensenyament lingüís-TIC

Dimecres passat vam tenir la sort de participar a les IV Jornades "Llengua i TIC", organitzades enguany per Escola Valenciana i que se celebren a l'IES Bovalar de Castelló de la Plana els dies 16 i 23 de novembre del 2011. Tot seguit, teniu el programa de les jornades.
Ara us deixem la presentació "Eines TIC per a l'ensenyament lingüís-TIC", realitzada per Pilar Garcia Vidal i Alícia Martí Climent, en què us donem a conéixer l'univers d'eines TIC per a l'ensenyament: recursos electrònics per a l'organització d'idees (mapes conceptuals, núvols de paraules, línies del temps i pòsters) i recursos àudiovisuals per elaborar treballs acadèmics (bans d'imatges i de sons en línia, programari per a l'edició de vídeo, etc.); però, també com compartir documents de text, presentacions i vídeos a la xarxa, així com conéixer espais web per a l'aula (blog. wiki, xarxes socials...). 



Aprofitem també aquesta entrada de blog per convidar-vos a formar part de la nova xarxa social d'Escola Valenciana: http://escolavalenciana.ning.com/.


Cap comentari: