divendres, 21 de setembre del 2012

Obertura del curs acadèmic a la UV

Hui ha tingut lloc l'acte d'obertura del curs acadèmic a la Universitat de València i aquest, com el curs que tot just s'inicia, no ho ha fet amb normalitat.




La Plataforma en Defensa de la Universitat Pública convidava a tots i totes a assistir el divendres 21 de setembre, a les 11.30 hores, a les portes de l'edifici la Nau, per a fer palès als representants de la Generalitat Valenciana el nostre rebuig a les continuades mesures que posen en perill la pervivència de la nostra Universitat. I així ha estat, ha participat alumnat, professorat i personal d'administració i serveis de la Universitat de València, però la consellera no ha aparegut. No ha volgut afrontar la situació. També hi ha estat present la Coordinadora de Professorat Interí (CPI). 

Uns i altres ens hem manifestat contra les greus retallades de l'administració en l'educació pública, perquè els governants que patim pretenen enfonsar el nostre sistema educatiu. Lluitem per una educació pública, de qualitat i en valencià! I també per unes condicions laborals dignes. 

Tot seguit us deixe algunes notícies sobre aquesta jornada de lluita, així com unes fotografies.