divendres, 13 de setembre del 2013

Bon inici de curs!

Comença un nou curs i espere que hàgeu pogut carregar forces aquest estiu per afrontar-lo. LOMQE, retallades, acord de professorat interí, estatut docent, possible pròrroga del decret Vela, centres CIS... motius de sobra per mobilitzar-nos contra la política educativa del govern valencià i espanyol. 

Dilluns que ve, 16 de setembre, tenim ja dues cites importants:
  • la Plataforma per l'ensenyament públic del País Valencià convoca coincidint amb l'inici de curs de Secundària concentracions a les portes dels centres abans de l'entrada i lectura del manifest, i 
  • a les 19h a la plaça Manises hi haurà un acte en suport a la vaga indefinida de les Illes per una educació pública i de qualitat: #NOalTIL #TotsSomDirectorsMaó #AvuiNOésundianormal #vagaindefinida16S. A continuació teniu les seues reivindicacions:

D'altra banda, com sabeu s'aproxima la data de la finalització el decret Vela, pel qual ens van retallar els sexennis, van canviar el funcionament de les reduccions de jornada i el professorat interí va deixar de cobrar els mesos de juliol i agost. Davant aquest fet i atesa la possible pròrroga del decret, hem de fer arribar a Moragues, el successor de Vela, la nostra total oposició.

Intersindical Valenciana no té cap compromís ni lligam amb el govern i no signarà cap acord mentre no es revoquen les mesures que han reduït salaris o han servit per acomiadar centenars de persones de la Generalitat. A més, exigim l'aplicació urgent de mesures contra totes les persones imputades per casos de corrupció. És per això que hem creat una petició a la plataforma Change per exigir que es derogue el Decret 1/2012. Podeu signar ací.


I, com que hi ha alternatives, us anime a participar en la I Escola Sindical de la Intersindical Valenciana, que tindrà lloc del 4 al 6 d'octubre a Dénia. Contra la Troica, els governs espanyol i valencià, i la patronal. Hi ha alternatives, podem! 


Com diu el poeta Miquel Martí i Pol, "Tot està per fer i tot és possible".


Força i salut!